Elegant Rose Pixiw - november 2013

Gammalt blir nytt

Vilken produktiv dag. 
Gillar dagar som denna när man hinner med så mycket. 
Min påbörjade pedistal blev äntligen klar och snyggt som bara den blev det med. Tänk vad lite färg kan göra. 
Sen gick jag på "dörren" till källaren. 
Blev först livrädd när jag packade upp symaskinen. Haha! Hade inte rört en sån sen jag gick i skolan. Men det gick väldigt bra och även detta blev riktigt snyggt. Kanske skulle ta och stryka över gardinerna en sväng så det blir rakt o fint. Det var ju riktigt kul att sy, nästan så man fick mersmak. ;)

Zinkbaljan som vi grävde fram ur buskarna på vår tomt fick en fin plats på trappan och jag fyllde den med mossan som blev över från adventsljusstaken. 
Nu ikväll åkte även våra ljusstakar upp i vardagsrummet och lilleman har fått en fin stjärna i sitt fönster. 
Julpyntar är något jag har älskat sen jag var liten och jag har även fått nalla lite grejer hos mamma, som bl.a. sakerna till en "Tomteby". Det bästa med pyntet och inget man får missa :D

Pallen som står i hallen har blivit näck. 
Den fick sig en omgång färg idag med och nu ska jag bara klura på hur jag ska klä den igen. Älskar benen! 
Fick lite inspiration av tygbitarna som blev över efter jag kapade gardinerna idag, och därtill ett spetstyg som jag köpte i veckan. Kan bli riktigt bra!
Ni får se när den väl är klar. 

Ibland är det skönt att få skryta av sig om hur mycket man hunnit, när man inte hunnit i veckan får man ta det mesta på helgerna. 
Även tvätt, städning, renbäddning och bad av liten gosse. Det sistnämnda är ju dock något som vi faktiskt hinner med även under vardagarna ;)

Nu är man nyduschad,myskläder på och fötterna vilar uppe i soffan. 
Dags är njuta av kvällen. 

Ha en trevlig kväll! 

I en lila nyans


Fick denna bilden av min mamma som är nere hos mina morföräldrar över helgen. 
Morfar fyllde ju 91år i veckan och vi beställde en bukett åt honom med bud. 

Härliga färger!

Det är ju inte alltid att man kan se att blommorna verkligen blir så bra som bilderna visar, men jag blev verkligen nöjd nu när jag fick sett hur fin buketten blev.  ;)

Bilder / Fotografi, Familjen, Ur Vardagen | | En kommentar

Cappuccino med Daim

En tidig morgon idag. Kl 7 var jag klarvaken och strax därefter vaknade även lilleman som kröp intill mig och mös en stund innan vi det upp. 

Lilleman sover alltid inne hos mig de nätter som C jobbar. 

Väl uppe påbörjade jag att korta de gardiner som jag köpte på IKEA förra helgen, som vi ska ha som "dörr" nere i källaren in till tvättstugan. 
Visade ju en bild på hur det ser ut just nu, men jag ville ha något tyg som täckte det helt istället för det genomskinliga som hänger där nu. 
Så nu ska det bara sys sen är det bara att hängas upp. Fick låna mammas symaskin så vi får se om jag lyckas ;)


Testar mitt Cappuccino som jag såg på ICA sist jag handlade. 
Ljuvligt gott. Kan ju inte bli fel med daim ;)

Senare ska jag få färdigt min pedistal som jag påbörjat förvandlingen med, men färgen tog slut så fick beställa hem ny. Ska bli skönt att få det klart. :)

Hem & Inredning, I Köket, Ur Vardagen | Gevalia, cappuccino, färg, gardiner, inredning, kaffe, kopp, nålar, sax, sy, symaskin, vit | | Kommentera
Upp