Elegant Rose Pixiw - july 2013

Drunknar...

...i hans underbara vackra blå ögon.



Att man kan älska någon så mycket <3


Skulle åka norrut och hämta hem mina killar imorgon men vi har skjutit på det en dag till.
Svägerskan med familj ska tydligen hyra stuga och kommer upp på fredag, så för att kusinerna ska får leka lite så stannar killarna en extra natt så får jag hem dom på fredag istället. <3

Btw, "råkade" åka förbi lite butiker idag och unnade mig lite fint. ;)
Slänger upp bilder imorgon.
Nu ropar kudden.

Natti på er!

Familjen | | Kommentera

En riktig spätta!

Slängde ihop en rätt som jag sparade receptet på sen förra vintern, när vi fick hem SarasMatkasse.
Enkelt och SÅ jädrans gott.

Fick frågan om receptet på Instragram så här kommer det. :)

Rödspätta med tomater och dill.

600 g potatis
rödspättafiléer
250 g körsbärstomater
1 dl ströbröd
2 msk rapsolja
2 msk smör
3 dl vispgrädde
½ citron
1 pkt dill
salt
nymald vitpeppar

Gör såhär:

1. Skala och koka potatisen.
2. Riv skalet av citronen och lägg undan.3. Hacka dillen och lägg undan.
4. Salta och peppra filkfiléerna.
5. Vänd filéerna i ströbröd.
6. Stek i smör och rapsolja cirka 2 minuter på varje sida.
7. Lägg undan filéerna och täck med folie för att bevara värmen.
8. Halvera och lägg i tomaterna i pannan.
9. Häll i grädden och citronsaft och sjud under lock i cirka 4 minuter.


Toppa med lite dill, servera och njut!

 [varning! Matkoma kan förekomma därefter]




I Köket, Ur Vardagen | citron, dill, dinner, fisk, god mat, grädde, lagamat, matkasse, matkoma, matlagning, middag, mums, olja, potatis, recept, rödspätta, smör, spätta, tomat, tomater | | Kommentera

Griper tag om hjärtat.




"De döda är inte borta, de har bara gått ett stycke i förväg."

 
Ur Vardagen | | En kommentar
Upp